Monthly Makers :: tema natur


Monthly Makers är en sammanslutning av 12 olika bloggare som varje månad presenterar ett nytt tema som de medverkande får inspireras och utmanas av. Har länge velat delta men inte riktigt känt mig manad, förrän nu. Septembers tema är NATUR! Jag är ju ute i naturen jämt! Jag plockar grejs från naturen jämt! Jag gör stilleben och konstverk av natursaker jämt!

Stämningen blev mycket god och även om det är alldeles för lite tid för varje utmaning (typ två veckor) så har jag i alla fall klämt ur mig ETT alster. Döfult, kommer vissa att tycka. Och det är helt okej.

 
Det är en vattendroppe. Den hänger just nu på en vägg i köket men jag har ingen systemkamera (eller smartphone för den delen) så jag förbjuden att fota inomhus. Vattendroppar finns i naturen och grejen jag har gjort vattendroppen av fanns också i naturen! Och nu undrar vän av ordning:
 
JA MEN VAFAN ÄR DEN GJORD AV?!
 
Jo, av en beach ball-racket i trä. Trasig (utan handtag) och uppsköljd på älvsbrinken. Jag tackar och tar emot.
 
 
 
Nu funderar jag på vad Monthly Makers nästa tema kan tänkas bli, och om det är något jag kommer att få feeling av.

 // Maria

Edit 2015-09-26: Nu har jag gjort det förbjudna och fotat inomhus! Vidrig bild, men det stod mellan "ful blixtbild" och en annan bild som jag väljer att kalla "ISO 800" och som aldrig kommer att få se dagens ljus (bokstavligt talat).

 
 

Comments

 1. Kul att du äntligen är med och hoppas du får fortsatt feeling :) Jag älskar att du använder dig av natur som både material och motiv, och att du jobbar med återburk. Racketet (vilket konstigt ord det blev) blev en vacker droppe.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack för all peppande feedback! Det betyder mycket. Tycker för övrigt att Monthly Makers är ett suveränt påhitt!

   Delete
 2. Kul att du är med! Och håller med Alicia, kul med naturmaterial och motiv samt återbruk! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack snälla! :) Såg för övrigt de fantastiska bilderna du fotat i urskogen - snacka om magiskt!

   Delete

Post a Comment

Popular Posts