Monthly Makers: Ljus

Novembers tema för Monthly Makers är ljus. Jag visste inte hur jag skulle tolka detta eftersom "ljus" är något positivt, och jag har verkligen inte något ljus i mig just nu (är deprimerad för hundrade gången i ordningen). Men då kom jag att tänka på en collage-idé jag haft sedan ett tag tillbaka, och som jag inte genomfört.


Jag har kombinerat texten från en kaminannons...


...med en bild på ett hus och urklippta eldsflammor (från annonser och inredningsreportage) ...


...och då blev det så här:Elden ska alltså representera temat "ljus". Och nej, det är inte ni som har gisch i ögonen, det är bilderna som har blänk i sig (svårt att fota blankt papper). Undrar vad Monthly Makers kommer att ha för tema nästa gång? Och blir det en ny vända nästa år? Det vore alldeles förträffligt, men jag förstår om grundarna är helt slut efter allt de styrt upp under 2015. Vilket jobb de lagt ner. Och så duktiga på att uppmuntra andra till att skapa. Guld värt i min bok. 


Edit 2015-11-20 kl 19:11: Eller var det så att texten kom från en intervju? Blir helt plötsligt osäker. Några av eldsflammorna kom i alla fall från kaminannonser.

Comments

 1. Vilken annorlunda och uppfriskande tolkning du gjort! Det är välbehövligt med en dos humor så här i vintermörkret. Hoppas du håller ut och mår bättre snart!

  ReplyDelete
 2. HAHA, fantastisk!! =D Det är verkligen svart-humor-där-skrattet-fastnar-i-halsen a'la bästa Jan Stenmark.
  Hoppas du snart mår lite bättre. Tur att du har din galghumor i behåll i alla fall...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaha! :D Tack! Ja, man får hålla fast vid det lilla man har kvar. PS. Stenmark är för jäkla bra!

   Delete
 3. Haha vilken annorlunda och kul tolkning! Jag gillar't! Och vad kul att du uppskattar Monthly Makers, det har varit så jäkla kul att hålla i det!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack! Ni som är ansvariga för Monthly Makers är verkligen kanonduktiga (både på att komma på roliga idéer och att peppa oss andra)och jag är så impad över allt jobb ni lagt ner. Fullblodsproffs! :)

   Delete
 4. Tack för peppen och berömmet om MM! Det har varit en del jobb men så oändligt värt!!
  Och vad ledsamt att du är deprimerad. Jag önskar dig en snar tillfriskning. Den udd du fick till i ditt bidrag uppskattar jag emellertid. Väldigt humoristiskt och svart med kombinationen av citat och bild. Jag får lite Jan Stenmarkvibbar och det är min bästa komplimang! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack gulliga du! <3 Blir väldigt hedrad av "Stenmark-vibbarna", han är en stor personlig favorit! :)

   Delete

Post a Comment

Popular Posts