Uppdatering: Nagellacksskåpet

Under februaris Monthly Makers-utmaning med trätema gjorde jag ett nagellackskåp som dock inte blev helt klart eftersom jag inte hade de beslag som krävdes. Under sommaren köpte jag gångjärn och satte fast luckan, och så här ser skåpet ut i färdigt tillstånd:


Gångjärnen ska egentligen sitta "osynligt" men det gick inte med tanke på hur märkligt lådan är konstruerad. Men skåpet funkar bra och jag är nöjd! Dock har det blivit en ganska stor glipa upptill (som är större nu än när bilden togs) eftersom träet i luckdelen har slagit sig. Tydligen ska man sätta reglar på baksidan när man limmar för att motverka detta problem, men det visste så klart inte jag och här är vi idag.
"Ganska snyggt", tänker jag när jag tittar på mitt nagellacksskåp.

Comments

 1. åh, det där minns jag när du gjorde! Gillar jordgubbstrycket på luckan, det är så härligt oväntat att det står nagellack bakom! Kan trösta dig lite med att det inte är säkert att luckan inte slagit sig om du satt reglar bakom, även om risken minskat. Som det ser ut nu tycker jag inte att det syns att något hänt!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Men åh, vilken gullig kommentar! :D Tack! Blir lite sugen på att testlimma något för att se om det blir skillnad med reglar...

   Delete
 2. Jättesnyggt och inte tycker jag att det gör något att gångjärnen syns. Kan tänka mig att den är perfekt för just nagellack, i storleken.

  ReplyDelete
 3. Kul att se den färdig! Blev ju supersnyggt!

  ReplyDelete
 4. Den här missade jag när vi hade trä-tema, kul att få se den nu. Så härligt somrig med jordgubbarna och älskar hur du har tagit tillvara på olika material. Skrattade gott åt att det behövdes både ett MM-tema och föfäldrar med städröj för att du skulle få ändan ur, hög igenkänningsfaktor må jag säga.

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts